Tasos Hoteli Autobus 2018

Tasos je najsevernije Grčko ostrvo i ujedno najsevernije ostrvo Egejskog mora. Do ostrva se iz luke Keramoti trajektom stiže za nepunih 45 minuta. Tasos ili kako ga još zovu „Zeleno ostrvo“ očaraće Vas već prilikom prvog susreta svojom gotovo netaknutom prirodom,bujnom vegetacijom i nepreglednim borovim šumama.
LIMENAS
Glavni grad ostrva Tasos ujedno predstavlja i glavni turistički centar i glavnu luku ostrva. Sa mnoštvom kafea, taverni, restorana kao i spomenika koji svedoče o bogatoj istoriji , Limenas predstavlja idealno mesto za odmor i zabavu.
LIMENARIA
Gradić na južnom delu ostrva, drugi po veličini, okružen zelenilom, udaljen oko 50 km od Limenasa i na oko 4 km od Potosa sa kojim je povezan šetalištem. Odlikuje ga plaža dužine dva kilometra, veliki broj prodavnica, kafića i taverni. Boravak u ovom gradiću omogućiće vam prelep odmor i puno zabave.
POTOS
Potos se nalazi se na jugozapadnom delu ostrva, 4 km od Limenarije. Simpatičan gradić sa ribarskom lukom i prelepom peščanom plažom. Veliki broj kafića i taverni, koji se nalaze uz samu plažu, pružaju izuzetnu zabavu i provod u večernjim satima.

Tags: , ,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *