BEČ

TERMINI:
06/08.03.2020,
24/26.04.2020,
12/14.06.2020.

1.dan ZRENJANIN – BEČ
Polazak grupe iz Zrenjanina u 22:00h sa parkinga „Stara pijaca“, polazak iz Novog Sada u 23:00h sa parkinga kod „Lokomotive“ na železničkoj stanici. Noćna vožnja kroz Mađarsku sa usputnim pauzama prema potrebi.
2.dan BEČ
Dolazak u Austriju u jutarnjim satima. Odlazak u šoping centar “SCS,, smešten u prigradskom naselju Vosendorf. Slobodno vreme za kupovinu. Dolazak u Beč, panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Folksgarten, Muzej primenjenih umetnosti, Carska palata Hofburg, Parlament, Rathaus, hotel Saher, Burgteatar, Univerzitet, Zavetna crkva, Berza, Muzejska četvrt, zgrada Secesije, Karlova crkva, Muzikferajn, Uno city… Slobodno vreme u centru. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3.dan BEČ – ZRENJANIN
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do Hundertwasserhaus-a, a potom i do dvorca Belvedere, jednog od najlepših baroknih dvoraca u Evropi. Po završetku obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak u dvorac „Schönbrunn“. Obilazak carske palate koja pruža jasnu sliku o životu monarhije i posebno imperijalnog para Franca Jozefa i Elizabete. Slobodno vreme za šetnju po predivnim vrtovima dvorca. Fakultativni odlazak do Dunavskog tornja sa koga se pruža predivan panoramski pogled na grad. Polazak za Zrenjanin. Putovanje preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora po potrebi. Dolazak u Novi Sad i Zrenjanin u kasnim noćnim + satima u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima i uslova na putu.

CENA ARANŽMANA :…………..   67 EUR

Polazak iz Zrenjanina
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
Doplata za 1/1 sobu: 30 EUR

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video uređaji) sa svim pripadajućim troškovima autobusa, smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom  u 1/2 i 1/2+1 sobama, odlazak do tržnog centra „SCS“, vodič agencije i troškovi organizacije putovanja. 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: međunarodno zdravstveno osiguranje, ulaznice za individualne posete muzejima, fakultativni programi i ostale ne navedene usluge.

CENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA:
– Obilazak dvorca Šenbrun (Imperial tura), CENA 25 EUR.
(cena uključuje: transfer, ulaznicu, audio guide i uslugu vodiča)
– Obilazak Dunavskog tornja, CENA 20 EUR. (cena uključuje: transfer, ulaznicu za lift i uslugu vodiča)

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 prijavljenih putnika.

Za fakultativu je obavezno izjašnjavanje prilikom rezervacije aranžmana ZBOG OGRANIČENOG BROJA POSETILACA koje objekti primaju u toku jednog dana !
U slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

PLAĆANJE:
-30% prilikom prijave,ostatak 7 dana pred put
-30% prilikom prijave,ostatak u tri mesečne rate deponovanim čekovima
-platnim karticama DINA ,VISA,MASTER

Organizator zadržava pravo izmene redosleda obilazaka lokaliteta uiz programa,zbog objektivnih oklolnosti,ne umanjujući vrednost aranžmana.

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 45 PLATIVIH PUTNIKA 

Organizator zadržava pravo otkaza putovanja ukoliko se u predviđenom roku ne prijavi neophodni minimum od 45 putnika, a najkasnije 5 dana pre polaska na put. 

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA T.A.“MINOS TRAVEL“D.O.O. ZRENJANIN  KOJI SU USAGLAŠENI SA YUTA STANDARDIMA   

ZA UZAJAMNO POVERENJE  „MINOS TRAVEL“   

Naši prijatelji i partneri

Yuta
Yuta
Yuta garancija
Amadeus

Da li volite da putujete?

Ukoliko da želite da stvorite život pun nezaboravnih uspomena i avanture za prepričavanje, tu smo da vam pomognemo i budemo vaš sigurni saputnik na svakom koraku.
Pon - Pet 08h-19h
Subota 8h-14h