Budimpesta

BUDIMPEŠTA – 2 dana

termin:19.-20. Septembar 2020.

 

1. dan Zrenjanin – Novi Sad – Budimpešta

Sastanak grupe u 02:45h. Polazak grupe u 03:00h iz Zrenjanina sa parkinga stare pijace. Direktna vožnja do Budimpešte, sa usputnim pauzama prema potrebi. Po dolasku u Budimpeštu, odlazak na panoramsko i pešačko razgledanje grada: Trg heroja, Muzej lepih umetnosti, Andraši ulica, Opera, Bazilika Sv. Ištvana, Parlament, Rakoci ulica. Vožnja do Budimske tvrđave. Razgledanje Ribarskog bastiona, Matijine crkve, Kraljevske palate, odlazak u Vaci ulicu i slobodno vreme za zamenu novca i individualno razgledanje centra grada. Smeštaj u hotel u popodnevnim satima, slobodno vreme za odmor. Posle odmora postoji mogućnost fakultativnog odlaska na noćno krstarenje brodom po Dunavu, Razgledanje prelepo osvetljenih budimpeštanskih obala i mostova. Povratak u hotel, noćenje.

2. dan Budimpešta – Sent Andreja – Zrenjanin

Posle doručka fakultativni odlazak u Tropicarium, jedan od najvećih akvariuma u srednjoj Evropi, koji se nalazi u sklopu velikog tržnog centra Campona. Nakon toga sledi odlazak do Sent Andreje. Razgledanje živopisnog gradića koji je od vremena velike seobe Srba pod vođstvom Arsenija Čarnojevića naseljen srpskim stanovništvom. Pešački obilazak trga Vuka Karadžića, Požarevačke crkve, zatim odlazak do glavnog gradskog trga, pored kuće Jakova Ignjatovića. Odlazak do Saborne crkve koja sa svojom muzejskom postavkom predstavlja najznačajniji objekat u varoši. U dogovoreno vreme (kasni popodnevni sati), polazak za Zrenjanin. Vožnja autoputem kroz Mađarsku sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Zrenjanin u kasnim večernjim časovima.

 

Cena aranžmana : 57€

plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Nbs na dan uplate

  • doplata za 1/1 sobu, na upit (20€)
  • U cenu aranžmana je uračunato: prevoz udobnim turističkim utobusom (AC, mikrofon, DVD) , putarine, vinjete, parkinzi. Smeštaj u Budimpešti u hotelu sa 3* (u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak švedski sto), razgledanja prema programu, usluge licenciranog vodiča, troškovi organizacije putovanja.
  • U cenu aranžmana nije uključeno: međunarodno putno zdravstveno osiguranje, 240,00din i može se uraditi u agenciji, sve usluge koje nisu navedene
 • Cena fakulativnih programa:

krstarenje brodom po Dunavu 15€

Odlazak u Tropicarium- ,,Campona,, 5€ (individualna cena ulaznice u Tropicarium cca 9€)

 • za fakultativu je neophodan minimum od 25 putnika
 • Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak 7 dana pred put
 • 30% prilikom rezervacije, ostatak u ratama deponovanim čekovima do 15.10.2020 bez uvećanja
 • platnim karticama DINA, VISA, MASTER

Prilikom prijave za aranžman neophodno je izjašnjavanje za fakultativu, zbog ograničenog broja i organizacije istih.

NAPOMENA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa, i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika, koje isti nisu u obavezi da prihvate.Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

 

 Za ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA ,,MINOS TRAVEL,,  usaglašeni sa YUTA

Za uzajamno poverenje…,,Minos travel,,

Naši prijatelji i partneri

Yuta
Yuta
Yuta garancija
Amadeus

Da li volite da putujete?

Ukoliko da želite da stvorite život pun nezaboravnih uspomena i avanture za prepričavanje, tu smo da vam pomognemo i budemo vaš sigurni saputnik na svakom koraku.
Pon - Pet 08h-19h
Subota 8h-14h