temisvar-minos-travel

Temišvar

Grad sa snažnim srpskim pečatom

TERMINI: USKORO

 

temisvar-minos-travel

 

Polazak u 7,00 h iz Zrenjanina,stara pijaca(parking) ili Miletićeva ul. -BUS STAJALIŠTE (prodavnica Halas ). Putovanje preko Žitišta, do graničnog prelaza Srpska Crnja. Po obavljenim graničnim formalnostima, nastavak putovanja preko Žombolja do Temišvara.Dolazak u Temišvar, najveći i najznačajniji grad Banata i zapadnog dela Rumunije.

Razgledanje grada: Trg pobede, na kojem su zdanje Opere i nacionalnog teatra (sagrađeno 1872. godine), Saborna (rumunska) rkva Banatske mitropolije (1946. god.), kip vučice koja doji Romula i Rema (poklon grada Rima iz 1926. godine), reprezentativna zdanja secesije, sagrađena između 1910. i 1914. godine; Trg slobode na kojem se nalaze:stara gradska većnica (sagrađena 1734. godine, u baroknom stilu), kip Device Marije i bista Decebala, poslednjeg dačkog kralja. Odlazak na Trg jedinstva, na kojem su stub kuge, rimokatolička katedralna crkva (građena između 1736. i 1774. god), Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagrađena 1748. godine).Poseta srpskoj sabornoj crkvi, u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danilai majstora Mihaila Janića iz Arada. Slobodno vreme, odlazak u tržni centar „Iulius Mall“, najveći tržni centar o ovom delu u Rumunije.Uveče (oko 18h) polazak ka Srbiji. Povratak u Zrenjanin u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA:………………… 1.100,00 dinara

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • prevoz udobnim turističkim autobusom (sa klima-uređajem i video-opremom);
  • vođstvo puta-licencirani turistički vodič
  • razgledanje Temišvara
  • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • grupno medjunarodno zdravstveno osiguranje obezbedjuje se u agenciji ( 130,00 din.)

Organizator putovanja zadržava pravo izmene u redosledu realizacije pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti,ne umanjujući vrednost aranžmana). 

BAZA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA: minimum 45 plativih. Za ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TA MINOS TRAVEL usaglašeni sa YUTA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

ZA UZAJAMNO POVERENJE   „M I N O S T R A V E L“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Naši prijatelji i partneri

Yuta
Yuta
Yuta garancija
Amadeus

Da li volite da putujete?

Ukoliko da želite da stvorite život pun nezaboravnih uspomena i avanture za prepričavanje, tu smo da vam pomognemo i budemo vaš sigurni saputnik na svakom koraku.
Pon - Pet 08h-19h
Subota 8h-14h