Nostalgično putovanje za Trebinje

TERMINI :17/19.07.2020..
14/16.08.2020.

1.DAN ZRENJANIN
POSTAVKA AUTOBUSA NA MESTU PO DOGOVORU U 22,00 h. POLAZAK U 22,30 h.

PUTUJE  SE PREKO ŠAPCA,LOZNICE…. KA  TREBINJU, SA USPUTNIM ZADRŽAVANJIMA RADI ODMORA.

2. DAN
TREBINJE
DOLAZAK U JUTARNJIM SATIMA.PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA SA OBILASKOM HERCEGOVAČKE GRAČANICE-DUHOVNOG KOMPLEKSA NA BRDU GDE JE SAHRANJEN JOVAN DUČIĆ,ODAKLE SE PRUŽA FASCINANTAN POGLED NA TREBINJE I HERCEGOVINU. POGLED KOJI JE INSPIRISAO PESNIKA I KOJI ĆE VAM SE UREZATI U SEĆANJU. NAKON TOGA POLAZAK U RAZGLEDANJE GRADA U PRATNJI LOKO VODIČA, STARIM ULICAMA GRADA:KORZO SA TRGOM SLOBODE I TRGOM PESNIKA, CRKVA SVETOG PREOBRAŽENJA GOSPODNJEG, STARI GRAD-KAŠTEL,OSMAN PAŠINA DŽAMIJA,  SAHAT KULA, MUZEJ HERCEGOVINE.SLOBODNO VREME ZA FOTOGRAFISANJE ISPRED ANĐELIKINE KAPIJE  I SPOMENIKA DUČIĆA.NAKON TOGA ODLAZAK DO HOTELA, SMEŠTAJ KRAĆI ODMOR. FAKULTATIVNO ODLAZAK DO MANASTIRA TVRDOŠ.

(Manastir je podignut na temeljima crkve koja datira iz 4.veka posle Hrista,a pre vremena kada su Srbi kao narod primili hrišćanstvo, što samo govori o tradiciji i dugovečnosti hrišćanstva na prostorima Hercegovine.Temelji te crkve se mogu videti u manastiru,jer je deo poda manastira urađen u staklu. Tvrdoš sa ruševinama starog manastira leži na krševitoj uzvišici koja iz Trebinja vodi u Ljubinje. Manastir je podignut oko 1509.a 1517 ukrašen je fresko-slikama.U 16. i 17. veku u Tvrdošu su živeli  hercegovački mitropoliti te odatle potiče ime Trebinjske eparhije.)POVRATAK U HOTEL.NOĆENJE.

3.DAN
TREBINJE
DORUČAK, NAPUŠTANJE HOTELA I POLAZAK ZA VIŠEGRAD. VIŠEGRAD PO DOLASKU  OBILAZAK GRADA NA RECI DRINI POZNAT PO MOSTU SA 11 LUKOVA , POZNATIJEG SVIMA KAO ,,NA DRINI ĆUPRIJA,,.KAO I OBILAZAK ANDRIĆ GRADA ILI KAMENGRADA, KOJI PREDSTAVLJA KULTURNI CENTAR I VRSTU ETNO-SELA, KOJI SE NALAZI NA UŠĆU REKE DRINE I RZAVE U  VIŠEGRADU, ČIJI JE IDEJNI TVORAC EMIR KUSTURICA..ZA POSETIOCE JE OTVOREN 2012.G. SLOBODNO VREME I UŽIVANJE U NEKIM OD RESTORANA SA ČUVENIM ĆEVAPIMA U SOMUNU.NASTAVAK PUTA ZRENJNAIN.

ZRENJANIN DOLAZAK U KASNIM VEČERNJIM SATIMA.

CENA ARANŽMANA IZNOSI:…………….   59  €  (Plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

-prevoz turističkim autobusom (AC,mikrofon, DVD)

-smeštaj u hotelu 3* na bazi noćenja sa doručkom

-usluge lokalnog  vodič za obilazak Trebinja

-licencirani vodič u pratnji grupe

-troškovi organizacije puta

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

-fakultativni izlet za Manastir Tvrdoš   5 €.- (minimum 25 osoba za realizaciju )

-Fakultativni odlazak na večeru u jedan od  restorana   15.€ – (minimum 25 osoba)

-međunarodno zdravstveno osiguranje (cca 1,20 po danu)

-individualni troškovi

DOPLATA ZA 1/1 SOBU 15 €

PLAĆANJE :
30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 7 dana pred putovanje 
platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD,
na rate čekovima bez kamate, 40% avans, poslednja rata 2 meseca nakon putovanja, realizacija 10. ili 20. u mesecu – čekovi se deponuju u agenciji najkasnije 7 dana pred putovanje 

NAPOMENA 
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE “MINOS TRAVEL“

Organizator putovanja zadržava pravo izmene u redosledu realizacije pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti,ne umanjujući vrednost aranžmana.)

BAZA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA: minimum 45 plativih Za ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TA MINOS

TRAVEL usaglašeni sa YUTA.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih,krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska

 Pored LICENCE  otp 214 u članstvu smo za Dečiji i omladinski turizam I članice YUTA-e. I YUTA garanciju.ZA UZAJAMNO POVERENJE-”MINOS TRAVEL”  

Naši prijatelji i partneri

Yuta
Yuta
Yuta garancija
Amadeus

Da li volite da putujete?

Ukoliko da želite da stvorite život pun nezaboravnih uspomena i avanture za prepričavanje, tu smo da vam pomognemo i budemo vaš sigurni saputnik na svakom koraku.
Pon - Pet 08h-19h
Subota 8h-14h