Lara Čanj 2019

ATRAKTIVNO TURISTIČKO MESTO ČANJ,KOJE SE NALAZI U UVALI IZMEĐU PETROVCA I SUTOMORA, KRASI PROSTRANA,PESKOVITA ZLATASTA PLAŽA DUGA 1100 M.U NEPOSREDNOJ BLIZINI PRISTUPAČNA SAMO S MORA,NALAZI SE KRALJIČINA PLAŽA KOJU SMATRAJU BISEROM JADRANA. APARTMANI ,,LARA,, SE NALAZE U MIRNOM DELU ČANJA NA 80 M.OD PLAŽE.MODERNO OPREMLJENI STUDIO APARTMANI 1/2,1/3, 1/4 POSEDUJU SOPSTVENO TWC,TERASU, TV-SATELITSKI PROGRAM,INTERNET,FRIŽIDER,KLIMU,MINI KUHINJU SA KOMPLETNOM OPREMOM. ISHRANA JE U SOPSTVENOM RESTORANU ,,LARA,,GDE VAS U PRIJATNOM AMBIJENTU,SA DIVNIM POGLEDOM NA MORE, OČEKUJE KVALITETNA USLUGA DOMAĆE HRANE OD LJUBAZNOG I NASMEJANOG OSOBLJA.OBEZBEĐEN PARKING PROSTOR. 

CENE SU DATE U EUR PO OSOBI NA BAZI 10 POLUPANSIONA/PANSIONA

1. U ponudi je više jela za svaki obrok-izbor jela se vrši po anketi-danas za sutra. 2. Smene počinu ručkom (PUN PANSION) ili večerom (POLU PANSION) 

POPUSTI: -Deca do 2 besplatno (koriste zajednički ležaj I nemaju hranu) -Deca od 2-10 g. na zajedničkom ležaju-plaćaju 50% od cene u pratnji 2 odrasle osobve -Deca od 2-12.g. Na posebnom ležaju-plaćaju 70% od cene u pratnji 2 odrasle osobe -Dete do 12 g. sa jednom odraslom osobom u studiju 1/2 plaća 80% od cene 

KLIMA GRATIS BORAVIŠNA TAKSA SE PLAĆA NA LICU MESTA -odrasli……………………. 1,50 EUR po osobi i danu -deca od 12-18 g………. .1,00 EUR po osobi i danu -deca do 12.g. ………….0,50 EUR po osobi i danu 

NAPOMENA:U objekte se ulazi prvog dana boravka od 12 ,oo h,isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09,oo h USLOVI PLACANJA: -prilikom rezervacije 30% ostatak duga 10 dana pre polaska -platnim karticama DINA,VISA -prilikom rezervacije 30% ostatak cekovima do 31.12.2019. 

Poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2019. godine. 

Cene su izražene u evrima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke agencije na dan uplate. 

Za ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja TA “Minos trave 

Naši prijatelji i partneri

Yuta
Yuta
Yuta garancija
Amadeus

Da li volite da putujete?

Ukoliko da želite da stvorite život pun nezaboravnih uspomena i avanture za prepričavanje, tu smo da vam pomognemo i budemo vaš sigurni saputnik na svakom koraku.
Pon - Pet 08h-19h
Subota 8h-14h