AMSTERDAM 

AMSTERDAM – Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodida i mostova. Na prvi pogled imadete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u isto vreme kulturni spomenik i nečiji životni prostor, u isto vreme deo istorije ali i deo savremenog izgleda grada. Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica. Glavni grad Holandije ima sve odlike metropole, živost i ritam velikog grada. Amsterdam de nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelepim, neobičnim amsterdamskim pejzažima do odličnog šopinga ali i još tako mnogo toga.

PROGRAM PUTOVANJA: 

 1. dan BEOGRAD – AMSTERDAM Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona u 06:40h (JU 360). Dolazak na aerodrom „Šipol“ u 09:15h. Panoramsko razgledanje grada: Trg Dam, Kraljevska palata, Nova katedrala u kojoj se krunišu holandski kraljevi i kraljice, Оpera, reka Amstel, mostovi, četvrt Crvenih fenjera…Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Nodenje. 2. dan AMSTERDAM Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Predlažemo obilazak Kraljičine palate, muzeja Rijks i Van Gog. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2020 GODINE. Nodenje. 3. dan AMSTERDAM – MINI HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili poludnevni fakultativni izlet Mini holandska tura (vetrenjače, klompe, sirevi). Poseta živopisnog seoceta Zaanse Schans – poznatog po vetrenjačama. Obilazak jedne od vetrenjača. Nakon obilaska odlazak do gradida Volendam – poznatog po radionicama klompi i sirevima. U poslepodnevnim časovima povratak u Amsterdam. Nodenje. 4. dan AMSTERDAM – VELIKA HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet Velika holandska tura (Hag, Ševeningen i Roterdam). Poseta grada Haga, gde je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i Palate Mira (gde se nalazi sudnica Haškog tribunala). Nakon obilaska odlazak do najvedeg letovališta Holandije – Ševeningena. Šetnja obalom Severnog mora. Nastavak puta do Roterdama – centra modi i najvede luke na svetu. Obilazak grada: Euromast toranj, Kijkskubus (kompleks stanova u vidu krivih kocki), Gradska kuda, trgovački deo grada… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u Amsterdam.Slobodno vreme. Nodenje. 5. dan AMSTERDAM – BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili neki izlet. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 21:05h (JU 365). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 23:20h. Kraj programa. 

Placanje u dinarskoj protivvrednosti po zvanicnom srednjem kursu dinara. 

POPUSTI I DOPLATE: 

 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u 1/2+1 sobi imaju popust 20 € ; 
 • treda odrasla osoba ima popust 10€; 
 • doplata za 1/1 sobu 285 € . 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 

 • avio prevoz na relaciji Beograd – Amsterdam – Beograd (prevoznik Air Serbia); 
 • aerodromske takse:116 € (na dan objavljivanja programa – podložne promeni); 
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom; 
 • smeštaj u hotelu sa 4* na bazi 4 nodenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto); 
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama; 
 • usluge lokalnih vodiča; 
 • agencijske usluge. 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 

 • fakultativne programe; 
 • međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 19 godina 401,00 dinara, od 19 do 70 godina 602 dinara i od 71 do 86 godina 1.201,00 dinara. 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2-12 godina ostvaruju popust): 

 • Mini holandska tura (vetrenjače, klompe i sirevi ) – Cena 65 € odrasli / 55 € deca, obuhvata: autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku; 
 • Velika holandska tura (Hag, Ševeningen, Roterdam) Cena 90 € odrasli / 80 € deca, obuhvata: autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Amsterdamu. 

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU: XO Blue Square 4* Lokacija: Hotel se nalazi u zapadnom delu grada, na oko 15 minuta vožnje tramvajem do centralnog gradskog trga DAM. Stanica tramvaja i autobusa je udaljena svega 180 m od hotela. Sadržaj: Hotel pripada lancu hotela XO. Raspolaže sa ukupno 175 soba, recepcijom, restoranom, barom, liftom, WiFi-om(uz doplatu). Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomodnim ležajem, opremljene modernim nameštajem, sa kupatilom sa fenom za kosu, SAT TV-om, sefom, WiFi-om(uz doplatu), aparatom za caj i kafu. Usluga: Nodenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – švedski sto) Više informacija o hotelu https://xohotels.com/hotel/xo-hotels-blue-square-amsterdam/ 

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA: 1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja, 2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2020. godine , 3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka, 4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres), 5) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate. 

Minimum za realizaciju putovanja je 15 putnika. 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours, licenca OTP 506 / 2010 od 04.03.2010. 

NAPOMENA
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašden i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemogude putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Potvrda o garanciji putovanja: Turistička agencija PLANA TOURS poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0047/2019 od 25.01.2019. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 300060664 od 28.12.2017. izmenjena Aneksom br.1 od 29.01.2019.kojim je produženo trajanje Polise osiguranja br.300060664 po istim uslovima do 01.10.2019.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja,kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs

Naši prijatelji i partneri

Yuta
Yuta
Yuta garancija
Amadeus

Da li volite da putujete?

Ukoliko da želite da stvorite život pun nezaboravnih uspomena i avanture za prepričavanje, tu smo da vam pomognemo i budemo vaš sigurni saputnik na svakom koraku.
Pon - Pet 08h-19h
Subota 8h-14h