Club Sardinia Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je najprestižnije elitno letovalište, na granici Sredozemnog i Egejskog mora, smešteno između Marmarisa i Kušadasija. Sam grad nalazi se na poluostrvu prečnika 60 km, broji oko 30.000 stanovnika i oko million turista godišnje. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15. veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Uz noćne klubove i diskoteke život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Ortakent, u zalivu Kargi, 45 km od aerodroma u Bodrumu, a 15 km od centra Bodruma. Zauzima površinu od 31.000 m² i sastoji se od 5 blokova zgrada. Poslednji put je renoviran  2019. godine.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu plažu dugu 150 metara. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela, dok se zamena peškira doplaćuje.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 168 soba (34 economy sobe, 54 standardne sobe, 72 porodične sobe, 5 superior porodičnih soba i 3 suit-a). Sve sobe imaju kupatilo, fen za sušenje kose, SAT TV, mini bar (prazan), telefon, klima uređaj, sef, balkon sa pogledom na more ili na vrt.
Standardna soba ima površinu 32m², jedan francuski ležaj i sofu na razvlačenje. Može imati pogled na more ili na baštu. Namenjene su za max 3 osobe. Family soba ima površinu 40m², dva  ležaja i jednu sofu na razvlačenje i mogu imati pogled na baštu ili more. Namenjene su max 3+1 osobu.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, Wi-Fi internet u lobiju, snack bar, otvoreni bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, dva vodena tobogana, fitness centar, dečiji mini klub, animacioni programi, frizer, usluga pranja veša, igraonica za decu, košarka, stoni tenis, pikado, spa centar, tusko kupatilo.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

www.clubsardiniabodrum.com

+90 (252) 241 24 40
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama