Falkensteiner Club Funimation

Katschberg, Austrija

Opis destinacije

Dolina Katschberg je mesto za odmor koje vas zove daleko od svakodnevne žurbe. Prekrasan pogled na štajerske Ture nudi raličite vrste rekreacijskih aktivnosti. Alpsko skijanje, skijanje ili planinarenje sa snežnim krpljama, ovde će se ispuniti sve vaše želje. Za savršen završetak dana i udobne zimske večeri na raspolaganju su brojni restorani i kućice koji će vas primiti nakon skijanja. Vredi posetiti Adventszauber jer ćete tamo doživeti pravu predbožićnu atmosferu prilikom šetnje sa bakljama. Svež planinski vazduh i snežni vrhovi omogućuju punjenje baterija, opuštanje u tišini ili puno zabave u prirodi. Prava zimska idila! Idilična regija za odmor Katschberg - Rennweg nalazi se na ulazu u nacionalni park Visoke Ture i Koruške Nockberge. Među Koruškom i Salzburgom na visini 1640 - 2220m nalaze se krajevi Rennweg am Katschberg i Katschberghöhe koji zbog svoje lokacije uvek imaju snega. Šarmantna hotelska sela sa velikim kućama sa 4 zvezdice do malenih pansiona za vas imaju pripremljeno praktično sve!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Falkensteiner Club Fanimation 4*, Katschberg, www.falkensteiner.com/en/hotel/funimation
Hotel se nalazi na samom skijalištu (Katschberghöhe), na sunčanoj padini. Osim vrhunskog skijanja, ponudu ovog hotela čini raznovrsan zabavni program i spektakularan vodeni i wellness svet, a ujedno je jedan od najvećih alpskih porodičnih klub-hotela na planini Katschberg. Hotel ima recepciju, restoran, bar, helth bar, ice bar, loby, vital lounge, disko, Acquapura Spa2000m² (unutrašnji i spoljašnji bazen, panoramska relaks soba, sunčana terasa, sauna, solarium, aroma parno kupatilo, panoramski whirlpool, ledena fontana…), masaže, panoramska kardio fitness soba, zid za penjanje. Wi-Fi internet besplatan u lobiju, baru. Decu čekaju avanture u igraonici Falky Land, kao i Falky Acqua World jedinstveni Spa centar za decu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Hotel ima 185 soba:
Comfort Room (2+0): površine 19m², sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, većina soba ima balkon ili terasu.
Family Room Comfort (2+2): klasičnog stila površine 27m², sastoji se od dve sobe: spavaće soba sa francuskim ležajem, u druga sa krevetima na sprat ili sofa na razvlačenje za decu. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, balkon ili terasu.
Family Room Superior (2+2): modernog stila površine 27m², sastoji se od dve sobe: spavaća soba sa francuskim ležajem, u druga sa krevetima na sprat ili sofa na razvlačenje za decu. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, balkon.
Family Room Deluxe (2+3): modernog stila površine 40m², sastoji se od tri sobe na dva sprata. Jedna soba je dnevno-spavaća sa sofom na izvlačenje, druga je spavaća soba sa francuskim ležajem, treća je soba sa dva odvojena kreveta.
Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, balkon.
Family Suite Comfort (2+2): klasičnog stila, površine 32m², sastoji se od tri sobe. Jedna soba je dnevno-spavaća sa sofom na izvlačenje, druga je praktično deo spavaće sobe u kome se nalaze kreveti na sprat za decu i treća sa francuskim ležajem. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, balkon ili terasu.
Family Suite Superior (2+2): modernog stila, površine 38m², sastoje se od tri sobe. Jedna soba je dnevno-spavaća sa sofom, druga je praktično deo spavaće sobe u kome se nalaze kreveti na sprat za decu i treća sa francuskim ležajem.
Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC i kadom, fen za kosu, balkon.
Family Suite Deluxe (2+2): modernog stila, površine 70m², sastoje se od tri sobe. Jedna soba je dnevno-spavaća sa sofom, druga i treća imaju francuski ležaj. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC, kupatilo sa kadom, fen za kosu, balkon.

Usluga: all inclusive
Udaljenost od centra: 500m
Udaljenost od žičare: 50m
Nadmorska visina: 1640m
Stanica ski busa: 20m
Mogućnost za ski in - ski out: da
Fitness / Wellness: uključeno u cenu: Aquapura pool na 2000m², sa unutrašnjim i spoljašnji bazenom, cardio fitness sala, blok sauna, aroma parno kupatilo, panoramska soba za relaksaciju, panoramski đakuzi, kneipp, ledena fontana, itd… Plaćaju se: solarijum, masaža, kozmetički centar na 1200m² sa raznim tretmanima za lice i telo, pakovanjima, kremama itd…
Za decu: Falky Aqua World sa bazenom i velikim toboganom, Falky land na preko 1000m² sa igraonicom i kreativnom radionicom, Adventure world - vežbaonica uređena kao džungla na dva nivoa, Family World, Movie World, Baby world - gde bebe mogu da puzaju i igraju se. modernog stila, površine su 70 m², sastoje se od tri sobe. Jedna soba je dnevno-spavaća sa sofom, druga i treća imaju bračnim krevet. Ovaj tip sobe ima dva kupatila, jedno sa kadom, drugo sa tušem, balkon, fen, telefon, TV sa satelitskim kanalima i sef.
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama