Falkensteiner Hotel Schladming

Schladming, Austrija

Opis destinacije

Schladming, tradicionalno skjalište na kome se održava svetski kup u alpskom skijanju. U poslednjih nekoliko godina je doživelo velike dobre promene i tako postalo jedan od najvećih i najmodernijih skijališta u Austriji. Pred izuzetno bogate dodatne ponude u Schladmingu (Rohrmoos) se nalazi najduža staza za sankanje u Štajerskoj, dužine 7 kilometara. Ski centar ima jedan od najmodernijih sistema za osnežavanje u Evropi, takođe je povezan sa glečerom Dachstein, što omogućava skijanje tokom cele godine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Falkensteiner Hotel Schladming 4*+, Schladming, www.falkensteiner.com/hotel-schladming
Ovaj moderan ekskluzivni hotel predstavlja mešavinu alpskih stilskih materijala, austrijske kuhinje, Aquapura spa wellnessa. Hotel odiše prijatnom atmosferom i pravi je raj za skijaše i zaljubljenike u zimske aktivnosti. Jedinstvena arhitektura hotela je upotpunjena drvenim materijalima i predstavlja pravo remek delo arhitekture. Hotelski lobi je upotpunjen sa fantastičnim pogledom na vrhove planina i otvorenim kaminom u stilskom baru. Hotel poseduje: recepciju, restoran, 3 konferencijske sale sa modernom opremom. Wellness centar Acquapura Spa (oko 1500m²) predstavlja pravo mesto za odmor i relaksaciju nakon aktivnosti na snegu i poseduje: unutrašnji i spoljašnji bazen sa whirlpool-om, saunu, finsku saunu, kabine za masaže i tretmane sa pogledom na planinske vrhove, panorama fitnes salu, wellness loby i bistro, relaks sobu, infrared kabine. Savršeni odmor zahteva mnogo više od dobre hrane, udobnih soba i wellness centra, ali Falkensteiner hotel Schladming će se potruditi da ovaj ostane upamćen. Hotel poseduje 130 soba i apartmana.

Sobe:
Superior Room (2+0): površine do 27m² i poseduje: TV, telefon, sef, minibar, kafemat, sofu, kupatilo sa tuš/WC, balkon.
Deluxe Room (2+1): površine do 32m² i poseduju: TV, telefon, sef, minibar, kafemat, sofu, kupatilo sa tuš/WC, balkon.
Deluxe Plus Room (2+1): površine do 40m² i poseduju: TV, telefon, sef, minibar, kafemat, sofu, kupatilo sa tuš/WC, balkon. Nalaze se na 4.spratu.
Junior Suite (2+2): površine do 52m², suite sa odvojenom dnevnom sobom i poseduju: TV, telefon, sef, minibar, kafemat, sofu, veliko kupatilo sa odvojenim WC-om, balkon.
Senior Suite (2+2): površine do 54m², suite sa odvojenom dnevnom sobom i poseduju: TV, telefon, sef, minibar, kafemat, sofu, veliko kupatilo, odvojen WC, balkon.

Usluga: polupansion
Udaljenost od centra: 900m Schladming
Udaljenost od žičare: 700m
Nadmorska visina: 750m
Parking: besplatan (ograničen broj mesta):
Fitness/Wellness: Aquapura spa centar na 1500m² (spoljašnji i unutrašnji bazen, saune, finsku saunu, relaks sobu, panorama fitness sala...) Uz doplatu: spa tretmani lica i tela, manikir, pedikir, solarijum, kozmetički tretmani...
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama