Hotel Omer Holiday Resort

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotelski kompleks Omer Holiday Resort je ušuškan u jedinstvenom ambijentu i predivnoj prirodi bujnog zelenila borovine i palmi na površini od 36.000 m2. Ovaj porodični hotel je smešten direktno na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, udaljen 4 km od centra grada Kušadasi, 80 km od aerodroma Izmir, 30 km od antičkog grada Efes. Hotel ima ukupno 226 soba raspoređenih u glavnoj zgradi (superior sobe) i klub delu tipa bungalova (klub sobe).

Hotelska ponuda:
glavni restoran, a la carte restoran (jednom u toku boravka, neophodna rezervacija unapred), nekoliko barova, animacija, disko u amfiteatru, tursko kupatilo i sauna (neophodna rezervacija unapred), besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama hotela (u lobiju, pored bazena, Ottoman kafe bar), bazen za odrasle i decu sa toboganom, sunčana terasa sa pogledom na more.

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu, igralište, mini klub (4-12 god), tobogan, animacija.
 
Sportske aktivnosti:
teren za košarku, gimnastika, fintes centar, stoni tenis, teniski teren (samo preko dana).

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluba, doktor, masaže i kozmetičke usluge u spa centru, igraonica (bilijar, kompjuterske igrice), sportovi na vodi, telefon, fax, servis za pranje rublja, sefovi, prodavnice (suvenirnica, mini market, butik), frizer, fotograf, sveže ceđeni sokovi, uvozna i flaširana pića, turska kafa, nargile (šiša), sva pića posle 00:00 h do 10:00 h, a la carte restoran (besplatno jednom u toku boravka, neophodna rezervacija unapred).

Smeštaj:
- Superior sobe se nalaze u glavnoj zgradi, veličine su cca 25 m2 za max. 2+1 osobu i imaju dva odvojena kreveta ili francuski krevet i pomoćni krevet ili sofu za treću osobu. Sobe sadrže: klima uređaj, TV, sef (uz doplatu), mini bar (voda, puni se samo jednom u toku dana), kupatilo, fen, balkon.

- Klub sobe su raspoređene u više manjih zgrada tipa bungalova, veličine su cca 19-22 m2 , za max. 2 odraslih i 2 dece i imaju: dva odvojena kreveta ili francuski krevet i za 2 dece krevet na sprat. Klub sobe su starijeg datuma i sadrže: klima uređaj, TV, sef (uz doplatu), mini bar (voda, puni se samo jednom u toku dana), kupatilo, fen, balkon ili terasu.

- Family (porodične) klub sobe su raspoređene u više manjih zgrada tipa bungalova, veličine su cca 31 m2, sastoje se od dve prostorije, u jednoj sobi je francuski krevet, u drugoj sobi su dva odvojena kreveta. Imaju iste sadržaje kao klub sobe. 

- Family Dublex (porodične dupleks) sobe su raspoređene u više manjih zgrada tipa bungalova, veličine su cca 40 m2 i imaju: dva sprata (na donjem spratu je jedna spavaća soba sa dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj ili sofa i kupatilo, a na gornjem spratu je još jedna spavaća soba sa francuskim krevetom i đakuzi. Ostali sadržaju su isti kao u klub sobama.

Plaža:
hotelska peščano-šljunkovita plaža dužine 240 m (uža plaža). Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i bazen su besplatni za goste hotela.

Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima (samoposluživanje, izbor više jela): doručak, kasni doručak, ručak, večera, snekovi i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

www.sharkhotels.com
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama