Hotel Surtel

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Surtel je smešten u centru Kušadasija, na svega 200 m od najbliže gradske plaže. U neposrednoj blizini hotela se nalaze brojni barovi, restorani, noćni klubovi i prodavnice. Udaljen je 70 km od aerodroma Izmir, 16 km od antičkog grada Efes. Hotel ima ukupno 90 soba.

Hotelska ponuda:
restoran sa otvorenim delom na terasi, lobi bar, otvoreni bazen sa delom za decu na krovu hotela sa panoramskim pogledom na more, TV sala, besplatan Wi-Fi internet na recepciji.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluba, doktor, servis za pranje rublja, telefon, fax, čuvanje dece, sef u sobama, mini bar u sobama, menjačnica, sva pića i hrana posle 23:00 h, sva uvozna i flaširana pića, turska kafa, ležaljke i suncobrani na plažama, pića i hrana iz barova na plažama.

Plaža:
od najbliže gradske plaže je udaljen 200 m. Ležaljke i suncobrani na plažama su uz doplatu. Hotel ima i besplatan šatl bus do okolne plaže (u određenom terminu, neophodna rezervacija unapred na recepciji).

Smeštaj:
Standardne sobe su veličine cca 20 m2 i imaju klima uređaj, SAT TV, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.

Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, ručak, čaj i kafa u popodnevnim satima, večera, noćna supa (samoposluživanje, izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe od 11:00 h do 23:00 h.

www.surtelhotel.com
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama