Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Tip sobeDatumCenaFIRST MINUTE CENA do 15.09.
1/215 - 20.10.2023.495€459€
1/204 - 09.05.2024.495€459€

-Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.-

Aranžman Korzika obuhvata:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga hrane i pića i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja.
– Smeštaj u hotelu 3* na teritorija grada Bastija na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni buffet) u ½ sobama – Smeštaj u hotelu 3* na relaciji Livorno – Firenca na bazi 1 noćenja i 1 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni) u ½ sobama
– Prevoz putničkim trajektom na relaciji Livorno – Bastija – Livorno na ekonomskoj klasi
– Obilazak starog grada dela Bastija sa lokalnim vodičem (pešačka tura oko 2 sata)
– Usluge licenciranog vodiča za vreme putovanja
– Hotelske i gradske takse
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman Korzika ne obuhvata:
- Fakultativne izlete:
– Celodnevni izlet Korte i Ajačio – 40€ (prevoz autobusom, vožnja turističkim vozom u Korteu i Ajačiju, usluge licenciranog vodiča)
– Celodnevni izlet Kalavi i Il Rus (Crveno ostrvo) – 30€ (prevoz autobusom i usluge licenciranog vodiča)
– Ulaznice za muzeje i lokalitete
– Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit ,
– Doplata za transfer iz Novog Sada – 25€ , iz Niša – 25€ (redovnom linijom Niš ekspresa)
– Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje,
– Individulane troškove

NAPOMENA: Sve cene fakultativnih izleta u programu Korzika podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanjuHoteli 3* – hotel u gradu Bastija i hotel na relaciji Livorno – Firenca, sobe su dvokrevetne sa kupatilom, doručak – kontinentalni buffet (peciva, hleb, puter, šunka, sir, džemovi, kafa, mleko, čaj…)

Bastia – hotel Le Bastia www.hotel-lebastia.fr, hotel na relaciji Livorno-Firenca – hotel Europa Signa www.hoteleuropasigna.it ili slični.

Imena hotela će biti dostavljena putnicima na minimum 15 dana pre polaska.
1.DAN: Čačak – Beograd – Livorno (program putovanja Korzika)
Polazak iz Čačka u 02:30h, polazak iz Beograda u 05:00h. Prelazak državne granice, vožnja preko Hrvatske i Slovenije. Ulazak u Italiju u popodnevnim satima, nastavak putovanja pored Trsta, Venecije i Bolonje. Dolazak u hotel na relaciji Firenca – Livorno u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2.DAN: Livorno – Korzika (program putovanje Korzika)
Rani jutarnji odlazak u luku Livorno, ukrcavanje na brod za Korziku. Isplovljavanje broda u 08:00h. Plovidba (04:30h) kroz Toskanski arhipelag između ostrva Elba i Kapraja. Iskrcavanje u luku Bastija, transfer autobusom do hotela. Smeštaj u hotel. Popodnevni obilazak grada sa vodičem – pešačka tura i priča o burnoj istoriji ovog ponosnog naroda i znamenitostima starog grada. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN: Bastija – Korte – Ajačio (program putovanja Korzika)
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet autobusom za Korte i Ajačio, putovanje kroz živopisne predele ostrva, šume kestena i planinski vrhovi. Zadržavanje u gradiću Korte i obilazak grada turističkim vozom. Nastavak putovanja, priča o Srbima na ovim prostorima – selo Bokonjano koje je u Prvom svetskom ratu primilo i negovalo ranjene srpske vojnike, žene i decu izbegle iz Srbije, priča o ˝malim Srbima˝ koja i danas živi kao i sačuvana zgrada škole u kojoj su se školovala srpska deca. Dolazak u Ajačio, glavni grad pokrajine Južna Korzika koji čuva uspomenu na velikog vojskovođu i vladara Napolena Bonapartu. Obilazak starog dela grada – trg Foš, rodna kuća Napoleona Bonaparte (obilazak muzeja individualno), vožnja turističkim vozom kroz živopisne ulice grada. Slobodno vreme. Polazak iz Ajačija u kasnim popodnevnim satima. Povratak u Bastiju. Noćenje.

4.DAN: Bastija – Kalvi – Il Rus (program putovanja Korzika)
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet autobusom za Kalvi, po legendi rodni grad Kristifora Kolumba. Šetnja do Citadele i ostataka kuće porodice Kolumbo, Katedrala, crkva Svete Marije… Slobodno vreme. U popodnevnim satima polazak za l’Ile Rousse (crveno ostrvo), poznato po najlepšim plažama, gradić između planina i mora. Slobodno vreme za šetnju živopisnim uličicama starog grada i kafu na trgu Paoli. Povratak u Bastiu u večernjim satima. Noćenje.

5.DAN: Bastija – Livorno (program putovanja Korzika)
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do ukrcavanja na brod ka Livornu. Isplovljavanje predviđeno u 14h, plovidba u trajanju 4h30. Iskrcavanje u luci Livorno, odlazak u hotel u okolini grada, smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

6.DAN: Livorno – Beograd/Čačak (program putovanja Korzika)
Doručak. Jutarnji polazak iz hotela. Vožnja preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim pauzama. Dolazak u Beograd/Čačak u posleponoćnim satima. Kraj programa.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-

– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu,

– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,

JNG

Organizator putovanja je turistička agencija Jungman Travel, broj licence OTP 187/2021 kategorije A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Jungman Travel. OUP

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama