Marti Beach Hotel

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Pozicioniran je na periferiji Kušadasija, na samom početku poznate plaže Ladies beach. Udaljen je 118 km od aerodroma Milaš u Bodrumu, od izmirskog aerodroma 70 km, a od centra Kušadasija 2 km. Hotel je otvoren 1980, a poslednje renoviranje imao je 2015. godine. Zauzima površinu od 6.000 m2.

Plaža
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu sa platformom na kojoj se ležaljke i suncobrani ne naplaćuju. Peškiri za plažu se koriste uz depozit, dok se bar na plaži dodatno naplaćuje.

Hotelski sadržaji
Recepcija, glavni i a la carte restoran, bar, bazen sa delom za decu, mini klub za decu, dečija igralište, tursko kupatilo, sauna, WiFi u zajedničkim delovima hotela (besplatno), pikado, odbojka, stoni tenis, teretana, parking, bilijar (plaća se), sportovi na vodi (plaća se), masaža (plaća se).

Sobe
Hotel čini 6-ospratna glavna zgrada koja raspolaže sa 105 standardnih soba (28 m2) i sve sadrže individualni klima uređaj, kupatilo sa fenom, mini-bar (plaća se), TV, telefon, sef (plaća se), WiFi internet (besplatno), balkon ili terasu.

Način služenja obroka
Noćenje s doručkom/ Polupansion – švedski sto

Kontakt
http://www.martibeachhotel.com/en/

Napomena
Iako se nalazi na periferiji grada može se reći da je u urbanom delu Kušadasija zato što je okružen brojnim restoranima, kafićima, prodavnicama.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama