Naama Bay Hotel & Resort (ex Tropitel Naama Bay)

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Nalazi se nedaleko od centra popularnog Naama Bay-a, na pešačkoj udaljenosti od brojnih sadržaja namenjenim uživanju i zabavi koji se mogu naći u ovom turističkom mestu. Pored brojnih restorana, barova i prodavnica, Naama Bay se može pohvaliti peščanom plažom, bez korala.

Plaža: Privatna plaža opremljena ležaljkama i suncobranima udaljena je svega 5 minuta hoda od hotela. Na plaži postoje bar i snack bar. Nedaleko je od marine.

Hotelski sadržaji: Lobi bar, bar na plaži, nekoliko barova pored bazena, 2 glavna restorana, 2 a la carte restorana, besplatna Wi-Fi dostupan je u lobiju besplatno, 4 bazena, mini akva park za decu, mini-klub (uz doplatu), dečje igralište, teretana, spa centar (uz doplatu), bilijar i stoni tenis (uz doplatu), mogućnost za sportove na vodi i ronjenje (uz doplatu).

Sobe: Standardne sobe imaju pogled na vrt, bazen i more, a mogu se smestiti dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece (treći je pomoćni).

Sve sobe imaju klima uređaj, balkon ili terasu, telefon, Wi-Fi (uz doplatu), TV, sef, mini-bar (uz doplatu), pribor za spremanje kafe ili čaja, pegla i daska za peglanje (na upit), fen za kosu.

Usluga: All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.naamabay.tropitelhotels.com

Napomena: Odlično lociran hotelski kompleks. Nacionalni parkovi Nabk i Ras Mohamed udaljeni su 15 minuta vožnje automobilom. 
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 7.,10.,11. Ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama