Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Dan Zaljubljenih 11.02.-14.02.2022.
3 dana / 1 noćenje / autobusom
NAREDNI POLASCI: 8. MART 04.03.-07.03.2022.; USKRS 15.04.-18.04.2022.; PROLEĆNO PUTOVANJE 13.05.-16.05.2022; LETNJE PUTOVANJE 15.07.-18.07.2022.

Cena aranžmana – 69€
First minute – 47€

USLOVI ZA DECU:
– Deca od 6 do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju ostvaruju popust 10%
– Deca od 2 do 5.99 godina, ukoliko dele ležaj sa odraslom osobom popust 40%

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase (klima, video-audio oprema)
– Smeštaj u –Hotel Grand Sarajevo sa 3*, ili slično, u 1/2 i 1/3 sobama, na bazi noćenja sa doručkom
– Usluga lokalnog vodiča u Sarajevu
– Usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana
– Troškove organizacije u celini

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Individualne troškove koje putnici naprave u toku trajanja aranžmana.
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa uključenim pokrićem za Covid 19,
– Fakultativni izleti.
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 10 €;

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Obilazak “bosanske piramide Sunca” sa uključenom ulaznicom za podzemni lavirint – 20 €
– Obilazak i ulaznica za park prirode “Vrelo Bosne” – 5 € (600 RSD),

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNE IZLETE:
– Fakultativni izleti se biraju i plaćaju na destinaciji. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju izleta po navedenim cenama je 25. Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni.
–Hotel Grand Sarajevo je hotel sa 3 zvezdice. Smešten je u neposrednoj blizini Parlamenta Bosne i Hercegovine, Olimpijske dvorane Zetra, kulturno – sportskog i sajamskog centra „Skenderija“– „Mirza Delibašić“ i novootvorenog šoping centra “Sarajevo City Center” najvećeg do sada u gradu Sarajevu. Udaljen je 3 km od Baščaršije (istorijskog jezgra grada).
1.DAN: BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 23:45h sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja do Sarajeva sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. DAN: BEOGRAD – SARAJEVO
Dolazak u  Sarajevo u jutarnjim satima.
Pešačka tura razgledanja grada sa lokalnim vodičem – Saraj, Vjećnica, Inat kuća, Latinska ćuprija, katedrala i srpska Saborna crkva, Večna vatra, Gazi Husref begova džamija iz XVI veka, odlazak do Baščaršije, Morića Hana i kazandžiluka. Slobodno vreme za uživanje, ručak i šetnju Baš čaršijom.
Smeštaj u hotel. Odmor.
U poslepodnevnim časovima, fakultativni odlazak do vrela Bosne, poznatog parka prirode. Vrelo Bosne je splet nekoliko kraških izvora na nadmorskoj visini od 492m u podnožju planine Igman. Tradicionalno izletište Sarajlija, uređeno je brojnim pešačkim stazama sa mostićima preko nekoliko potoka i ostrva između njih.
Povratak do Baščaršije i slobodno vreme. Organizovan prevoz do hotela u dogovoreno vreme ili individualno, o sopstvenom trošku. Noćenje.

3. DAN: SARAJEVO – VISOKO – SARAJEVO – BEOGRAD
Doručak i napuštanje hotela oko 10.00h. Fakultativni odlazak do Visokog i poseta „Bosanskoj piramidi sunca“ – Kontroverzno ili ne, tek mnogi veruju da je Visočica najstarija piramida na svetu i da u njenoj okolini vladaju posebni uslovi koji blagotovorno  deluju na ljudki organizam. Jedna zanimljiva priča sa više stanovišta. Čak je i naš najbolji teniser Novak Đoković čest gost Samira Osmanagića, koji je lansirao teoriju o bosanskoj piramidi.

Obilazak vizitorskog centra i vidikovca Belvedere, odakle se najbolje vidi brdo Visočica – piramida, na kojoj se nalaze i ostaci srednjevekovnog grada, i podzemnih lavirinta Ravni. U lavirintu od 1,7 km ćemo proći kroz: „visoku koncentraciju jona, koja čisti vaše telo, a vi možete provesti dodatno vrijeme u “sobi za lečenje” unutar tunela i pored megakeramičkog bloka K-2 – posebno energetsko potentno mjesto idealno za meditaciju i lečenje.“

Povratak u Sarajevo. Slobodno vreme. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Dolazak u Beograd.

Dolazak u Beograd oko 24.00h na mesto polaska. Kraj programa.
-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-
– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu,
– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,

JNG

Organizator putovanja je turistička agencija Jungman Travel, broj licence OTP 187/2021 kategorije A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Jungman Travel. OUP

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama