Termag Hotel

Jahorina , BiH

Opis destinacije

Olimpijska planina Jahorina nalazi se u jugoistočnom delu Bosne i Hercegovine, nedaleko od Sarajeva (cca. 28km) i Pala (cca. 12km). Najviši vrh je Ogorjelica, koji se nalazi na 1.916, nadmorske visine. Staze na Jahorini se nalaze između 1.300m (ski staza Prača) i 1.890m (ski staza Ogorjelica) nadmorske visine, što čini oko 600m visinske razlike. Sve staze se nalaze na severnoj strani skijališta, počinje od Olimpijskog spusta i završava na Poljicama kod starog repetitora. Skijaška sezona traje od polovine decembra do kraja marta, s tim što se često produži i do sredine aprila. Jahorina ima cca. 20km skijaških staza, uglavnom srednje težine. Ukupan broj staza je 10 (1 plava, 7 crvenih i 2 crne). Ukupan broj ski liftova i žičara je 8 (3 šestoseda, 2 dvoseda i 3 lifta), kao i 1 baby ski lift. Ukupan kapacitet žičara je iznosi oko 13.000 skijaša na sat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550m nadmorske visine, neposredno uz stazu i zičare. Termag Hotel Jahorina se odlikuje bogatom ponudom i raznovrsnošću različitih sadržaja tokom cele godine. Kompletan enterijer i namestaj u hotelu je originalno dizajniran i izradjen od punog drveta. Renomirani sarajevski arhitekta Amir Vuk Zec, dobitnik najvisih priznanja i nagrada za dizajn enterijera Hotel Termag i etno restoran Koliba, rekao je: Pravi objekat na pravom mestu, oslikava ambijent Jahorine i daje potpuni ugodjaj. Drvo u svom punom i iskrenom izrazu.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, kamin salu, etno restoran ''Koliba'', room service, animacija za decu, Wi-Fi internet, kuglanu, bilijar, podzemnu garažu, ski rental i ski servis, ski školu, prodavnica ski opreme, prodavnicu ručno radjenih originalnih suvenira, uslugu transfera od/do aerodroma. Gostima hotela Termag na raspolaganju je i wellnes & spa centar koji obuhvata: bazen, saunu, parno kupatilo, jacuzzi, razne vrste masaža i solarijum. Vrhunska izrada prostorija i prefinjeni materijali korišteni za njihovu izgradnju i oblaganje, zajedno sa najkvalitetnijim uređajima i opremom koji su u njima instalirani, omogućavaju korisnicima da u potpunosti osjete sve blagodati koje nudi spa zona hotela Termag.
Jelovnik predstavlja odabranu kombinaciju jela iz nacionalne i regionalne kuhinje, povezujući srpsku i bosansku, francusku i italijansku kuhinju. Gastornomski užitak uz specijalitete sa roštilja, sača i veriga, upotpunjen je bogatim izborom salata, poslastica, sireva, kao i bogatom ponudom lokalnih i stranih vina iz Srbije, Hrvatske, Francuske, Italije i Cilea.

Sobe:
Raspolaže sa 71 komfort sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsedničkim apartmanom. Sve sobe su opremljene u neoplanskom stilu i odišu rustičnom atmosferom. Svi apartmani poseduju telefonsku liniju, brzu internet konekciju, kablovsku televiziju sa domacim i satelitskim programima, sef, mini bar. Hotel je klimatizovan.
Economy soba (cca 22m²) - dvokrevetne sobe za dve osobe (fancuski ležaj ili dva odvojena ležaja), mogu imati pogled na planinu i sa prednje strane hotela.
Lux soba (cca 38m²) - dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja, postoji mogucnost dodatnog ležaja za treću osobu.
Superior apartman - dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje i dva kupatila.
Family apartman (od cca 50m²) - dve odvojene prostorije, medjusobno povezane, sa bračnim ležajem i pomoćnim ležajem za dve osobe.
Basic apartman (od cca 45m²) - dvokrevetni apartman sa francuskim ležajem, sa mogućnošću dodatnog ležaja za treću i četvrtu osobu).

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - buffet, u slučaju manjeg broja gostiju meni).

Kontakt:
www.termaghotel.com
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama